Camping - Camping Orvelte

Ga naar de inhoud
Rust en ruimte, vogels die fluiten, een haas die over de camping huppelt en een ree die even komt kijken en over de camping loopt.
Camping Orvelte is een natuur camping die ideaal is voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

De camping biedt u ruime standplaatsen, die voorzien zijn van elektra-aansluitingen van 10 amp.

We beschikken over een mooie recreatieruimte, waar o.a. oud hollandse spelletjes en een sjoelbak staan. Deze is vanwege gezondsheidsredenen niet altijd geopend.

U kunt genieten van een lekkere maaltijd als u eens geen zin heeft om te koken, of indien u dat wenst, een lekker ontbijt met verse warme broodjes bestellen, dit is uitsluitend op reservering.

Ook bieden wij de mogelijkheid om op stap te gaan met onze 'fietstrein', een fiets voor maximaal 18 personen; leuk voor groepen!

Qua sanitair beschikt de camping over 4 douches met wastafel, 5 toiletten, 1 urinoir, een wasmachine, een stortplaats voor het chemisch toilet en een afwasgelegenheid. (muntautomaat) daarnaast hebben we 1 toilet en 1 douche die geschikt is voor minder valide mensen. Het toiletgebouw heeft de uitstraling van een stal. De muren zijn grof gestuct, er ligt een nieuwe antraciet epoxy vloer in en alle ruimtes zijn voorzien van houten "boeren" deurtjes en zijn open van de onderkant en bovenkant zodat alle ruimtes goed geventileerd worden.  Alle ruimtes hebben een update gehad 2021 (nieuwe wastafels + kranen en nieuw gegoten vloer)

Er zijn geen speeltoestellen aanwezig voor kinderen.
Terug naar de inhoud